spot_img
ForsideNyhederneTag et billån i Danske Bank

Tag et billån i Danske Bank

Der er mange gode grunde til at vælge en af de store banker som Danske Bank, når du skal finde det helt rette billån til dig og din økonomi. Hvis du vælger Danske Bank til at finansiere dit næste bilkøb, så får du en helt unik sikkerhed med lånet, samt en masse lækre fordele, som du vil have gavn af hele låneperioden. Der er mulighed for at tilpasse lånet til, hvordan din økonomi svinger i løbet af et år, og du har også mulighed for at låne til hele dit bilkøb, hvilket giver dig mulighed for at låne pengene til din drømmebil, selvom du ikke har nogen opsparing overhovedet. Du får altså en masse gode fordele, når du vælger Danske Bank til at finansiere dit kommende køb af bil.

Billån uden udbetaling

En af de store fordele ved at vælge Danske Bank, når du skal finde det helt rigtige sted at optage dit næste billån, er, at du kan låne pengene til hele købet af din drømmebil. Med andre ord kan du altså låne penge til 100% af bilen. Det betyder ganske enkelt, at du ikke behøver nogen opsparing eller penge til at lægge up front, når du indgår købsaftalen. Du skal altså ikke lade dig begrænse af at skulle kunne betale eksempelvis 20% af bilens samlede pris, når du vælger din kommende bil. Det giver dig mange fordele og større mulighed for at kunne anskaffe dig lige præcis den bil, som du altid har drømt om.

Tidligere har denne type billån uden udbetaling været meget sjældne, da banken eller finansieringsselskabet næsten altid har krævet, at du skulle betale en vis procentdel, typisk 20%, i udbetaling, når du indgik låneaftalen. Danske Bank giver dig dog mulighed for at undgå denne udbetaling, når du skal låne penge til drømmebilen. Du kan læse mere om billån uden udbetaling og andre låntyper på autolaina.io.

Spring ydelsen over to måneder om året

Som tidligere nævnt så er der mange gode fordele ved at vælge Danske Bank, når du skal finde dit kommende billån. Udover at du kan låne til hele købsprisen ved at vælge et billån uden udbetaling, så kan du også vælge to måneder, hvor du ikke ønsker at betale din aftalte ydelse. Det vil altså helt enkelt sige, at du kan vælge at springe din sædvanlige ydelse over i november eller december måned for at få flere penge mellem hænderne i julen, samt at gøre det samme i løbet af sommeren for at have flere penge til eksempelvis sommerferie. Denne fordel giver dig altså mere fleksibilitet til selv at afgøre, hvornår du har flest penge mellem hænderne.

Fast eller variabel rente

Når du optager et billån gennem Danske Bank, så skal du vælge, om du ønsker en faste eller en variabel rente. Med den faste rente vil renten være den samme gennem hele låneperioden, hvorimod den variable rente kan ændre sig undervejs, da den følger den generelle rentetendens, der er i samfundet.

latest articles