spot_img
ForsideNyhederneBliv klar til at udvide

Bliv klar til at udvide

Når der er en økonomisk krise, er det altid en god idé at tænke over fremtiden og gøre jer klar til en bedre fremtid. Det er aldrig sjovt, men det er i en økonomisk krise, at man finder ud af, hvem der har en sund økonomi.

Med en udvidelse skal I være klar til at spare penge de rigtige steder, samtidig med at det er en god idé at skaffe billig kapital, da en udvidelse af virksomheden altid koster penge.

Få adgang til kapital

Ingen kan udvide uden at bruge penge. Her er det godt, hvis I har en stor egenkapital, men selvom I har det, så bør I også kigge nærmere mod erhvervslån. Det er svært at se bort fra at låne penge, når man skal udvide sin virksomhed. Mange siger lån penge og udvid din virksomhed.

Det er op til jer, hvordan I skaffer kapital, men det er ofte en god idé at forhøre jer alle steder, hvor mange penge I kan låne. Hvis I har mulighed for en kassekredit, er det en god idé at anskaffe den, før I begynder at udvide. På den måde er virksomheden klar til, hvad der kommer til at ske.

Især i tider hvor der er adgang til billige lån, er det en god idé at se på jeres muligheder. Med et billigt lån vil det være let at betale det tilbage, selv hvis I ender med aldrig at bruge det.

Spar penge

Med en udvidelse stiger jeres udgifter markant. Derfor er det vigtigt, at I kigger kritisk på alle jeres nuværende udgifter. Hvis der er noget at spare, så bør virksomheden gøre det, før de begynder at udvide. For selv en mindre besparelse på 1.000 kr. per ansat kan få stor betydning, hvis I udvider med 100 nye ansatte.

Besparelser kan findes steder, som man slet ikke har regnet med. I kan begynde at holde flere videomøder eller kigge mod afbudsrejser, når I skal på forretningsmøder.

Samtidig kan det også være besparelser til kontoret. Dog er det vigtigt, at I ikke sparer alt væk, da I også skal tænke på at gøre alle jeres ansatte glade. For I får brug for dem med en udvidelse, da de skal fortælle kulturen videre til nye medarbejdere.

Find gode ansatte

Med det samme at I ved, at I gerne vil udvide, så skal I allerede kigge mod nye ansatte. Her er det en god idé at holde øje med, hvad der sker på sociale medier som LinkedIn, forretningsnetværk og i andre virksomheder.

De bedste ansatte sender sjældent en ansøgning til jer, så dem skal virksomheden selv ud at finde. Det gør en virksomhed ved at holde øjne åbne og se på mulighederne.

Alle virksomheder, som står overfor en udvidelse, har brug for gode ansatte, ellers kommer det aldrig til at lykkedes. Dvs. at det kræver både meget af jeres nye og gamle ansatte, da de skal fungere sammen og skabe fremtidens omsætning. På den måde får virksomheden en succesfuld udvidelse.

latest articles