spot_img
ForsideNyhederneBitcoin rammer nye højder

Bitcoin rammer nye højder

For blot 2 måneder siden ramte Bitcoin sit all-time-high. I dag er den ved at stabilisere sig igen, hvor mange eksperter forudsiger, at den lader op til endnu et all-time-high. Bitcoin steg i 2017 med 1318%, så hvorfor ikke være med på bølgen?

Hvorfor skal du købe Bitcoins?

Du skal købe Bitcoins for at være en del af en decentraliseret valuta, hvor du kan handle direkte peer-to-peer, uden bankerne eller staten skal være indblandet. Den store stigning i 2017 af Bitcoins værdi har været med til at gøre Bitcoin populær hos danskerne, da det har givet gode afkast.
Det har Køb-bitcoins.dk fået øjnene op for! De vil gerne hjælpe de håbefulde investorer til at købe bitcoins sikkert og nemt, da den stigende efterspørgsel kan være med til at fremme endnu et år med gode afkast.

I det senere år har Bitcoin haft et fald i januar måned, hvorefter kursen er steget igen. Ifølge bitcoineksperter tyder noget på samme tendens vil vise sig i år, da januar måned bød på et markant fald, hvorefter kursen igen er stigende i februar. Bitcoineksperterne mener endda, at potentielle bitcoinkøbere ikke skal lade sig skræmme af den faldende kurs i januar, men at de tværtimod skal se det som et januarudsalg.

Ifølge stifteren, Emil Jørgensen, af Køb-bitcoins.dk, så er dette års fald muligheden for at købe ind. For at undgå scammers, specielt for førstegangskøbere, kan du hos Køb-bitcoins.dk, foretage dig en nem og sikker handel.

Hvad kan du bruge Bitcoins til?

Hvad er Bitcoin egentlig? Bitcoin er en digital valuta, som blev grundlagt tilbage i 2008 af programmøren Satoshi Nakamoto. Den decentraliseret valuta skulle være uden om staten, så man kunne handle online eller peer-to-peer, som det hedder, når man overfører til hinanden, fra person til person, uden bankens indblanding.

Bitcoin har mange funktioner og kan bruges til mange ting, som bl.a. betalingsmiddel. Men på nuværende tidspunkt er der ikke mange steder i Danmark, som har taget Bitcoin til sig som betalingsmiddel, hvis man sammenligner Danmark med lande som Kina, USA og Japan. Dog er der mange online steder, hvor Bitcoin og mange af de andre kryptovalutaer kan tages i brug.

Hvordan kommer du igang?

Du kan komme igang med at investere i Bitcoin ved at oprette dig en Bitcoin wallet til at starte med. Når du har fået din wallet, så sikrer du dig ikke at blive snydt, ved at købe Bitcoin igennem en autoriseret forhandler, såsom Køb-bitcoins.dk. Herefter skal du opbevare dine Bitcoins et sikkert sted. Her kan man se på offline wallets (desktop wallets) eller hardware wallets (Trezor eller Ledger Nano).

Hvis man følger disse steps, så er man godt på vej til at være blive ejer af Bitcoins.

Tidligere artikel
Næste artikel

latest articles