spot_img
ForsideNyhederne3 populære lederuddannelser i 2019

3 populære lederuddannelser i 2019

Vi lever i dag i et Danmark som er præget af ekstrem hård konkurrence, næsten lige gyldigt hvilken branche man kigger på. Dette betyder også, at flere af de store danske virksomheder enten ansætter ledere med en højere lederuddannelse, eller uddanner deres egne ledere med disse store lederuddannelser. Læs her om 3 ekstremt populære lederuddannelser i 2019.

DTUs executive business educations

Danmarks Tekniske Universitet DTU uddanner i dag, mange ledere i Danmark. Disse leder kommer både fra Danmark samt fra udlandet. Det tekniske institut er blandt nogle af verdens bedste når det kommer til efter uddannelse af lederpersonalet. Herunder kan du læse en kort beskrivelse, af 3 af deres mest populære efteruddannelser, som de tilbyder til ledere.

Du kan læse meget mere om disse, samt om alle deres andre programmer på business.dtu.dk.

Certificate in Entrepreneurial Leadership (CEL)

På certifikatuddannelsen CEL, vil du lære om hvordan du kan hjælpe med at bidrage til en forretnings innovation og produktudvikling. Dette vil altså hjælpe dig med at kunne hjælpe den virksomhed du er i nu, eller de virksomheder som du bliver ansat i senere hen, til at være forberedt bedst muligt til fremtiden.

Uddannelsen tager 7 måneder, og er rettet mod ledere, som gerne vil kunne omdanne forskellige muligheder til profitable forretninger.

Big Data Business Innovation (BDBI)

Endnu en af de ekstremt populære lederuddannelser, som er blandt DTUs executive programmer, er Big Data Business Innovation. Denne uddannelse er lavet for at hjælpe, virksomheder og organisationer med at blive bedre til at måle og forstå, alle de kæmpe mængder af data som de hver dag modtager.

Med en verden som bliver mere og mere digital, betyder det også at virksomheder modtager mere og mere data. Men alt dette kan være lige gyldigt, hvis man ikke ved hvordan man kan måle og forstå disse data.

Healthcare Innovation (HCI)

Den sidste lederuddannelse som du kan læse om, er Healthcare Innovation. DTU har i mange år været blandt de forreste, når det kommer til innovation inden for sundhedsplejen. At hjælpe med at gøre verdens sundhedspleje bedre, har altid været en af DTUs kerneværdier. Derfor har du oprettet denne uddannelse.

På uddannelsen, vil du udover at blive undervist af nogle af de bedste inden for sundhedspleje, også blive en del af en alumni, med ledere fra nogle af de største sundhedsplejeorganisationer i verden. Dette vil altså bidrage til at du kan komme ind i et netværk, som ikke kun forholder sig i Danmark, men også internationalt.

Lån til uddannelsen

Disse uddannelser er desværre ikke noget, som du kan tage gratis under den danske studie reform, hvorfor de fleste som begynder på disse uddannelser, for dem betalt af den virksomhed de arbejder i. Arbejder du ikke i en virksomhed som vil betale for at du kan tage en af disse uddannelser, så kan du på Sparxpres.dk, se dine muligheder for at låne penge til en af disse uddannelser.

En af disse uddannelser, vil helt sikkert være en af de bedste investeringer som du kan gøre i dig selv.

 

latest articles