spot_img
ForsideUdvalgteRyanair aflyser flyafgange - mister du dine penge?

Ryanair aflyser flyafgange – mister du dine penge?

Mange flypassagere som har købt deres flyrejse via Ryanair risikerer at blive berørt af de mange flyaflysninger.

Ryanair har aflyst 2100 flyafgange indtil udgangen af oktober, har du købt din flybillet hos Ryanair risikerer du derfor at blive berørt af de mange aflysninger.

Hvad er din rettigheder, og hvordan skal du forholde dig, hvis din flyafgang er blevet aflyst?

“Du har som flypassagerer ret til tilbagebetaling af købesummen, ombooking til næste ledige afgang med Ryanair eller et andet flyselskab eller ombooking til et senere tidspunkt, når et fly aflyses,” udtaler Lars Arent, som er leder af Forbruger Europa.

HarØnsker du ombooking til næste ledige afgang, så er Ryanair forpligtet til at hjælpe dig videre. Også selvom at det betyder booking hos et andet flyselskab.

Når din flyafgang bliver aflyst, så kan du også have ret til kompensation. Kompensationen vil typisk ligge på mellem 250-600 Euro. Har du haft udgifter, pga. en aflysning, til nye billetter, så har du også mulighed for at søge erstatning.

Lars Arent, understreger at du kan tage kontakt til Forbruger Europa, hvis du er i tvivl om dine rettigheder. Derudover råder Forbruger Europa dig til at tage kontakt til Ryanair, hvis din flyavgang er blevet aflyst, og du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig.

latest articles