spot_img
ForsideUdvalgteBoeing køber innovativ virksomhed

Boeing køber innovativ virksomhed

Boeing, køber nu den virksomhed, som hjælper Uber med at udvikle flyvende taxaer. Det meddelte Boeing i en meddelelse, hvor betingelserne for overtagelsen af Aurora Flight Sciences, ikke er offentliggjort.

Aurora Flight Sciences, er et fly- og luftfartsselskab, som har specialiseret sig i at udvikle autonome systemteknologier, der muliggør udviklingen af avanceret robotstyret luftfart.

“Den samlede styrke og innovation, som vores teams repræsenterer, vil fremme udviklingen af autonomi for vores kommercielle og millitære systemer,” udtaler Greg Hyslop, CTO og vice president for Boeing Engineering.

Greg Hyslop, mener også at de talentfulde teams sammen vil kunne åbne nye markeder med den banebrydende teknologi de udvikler.

Aurora Flight Sciences grundlægger John Langford, gør det klar at Aurora fra starten har været fokuseret på at udvikle innovative fly, som udnytter autonomi, så flyene bliver smartere.

Samarbejdet med Boeing åbner nu op for muligheden for at integrere de to virksomheders teknologier, og skabe produkter i verdensklasse.

latest articles