Office 365 til arbejdet og privat brug

0
2661

Det halve arbejde er det rigtige udstyr. Du har formentlig hørt det kendte ordsprog før, og der er noget om sagen. Det gælder i høj grad også på din computer, tablet eller telefon, når der skal arbejdes. Et Office-abonnement er vejen at gå, og det er ikke for sjov, at alle universiteter og de fleste gymnasier i Danmark alle bruger programmerne. Det fungerer, det er flot og alle kender det.

Det kan dog være svært at finde rundt i de mange forskellige pakker, programmer og funktioner, som Microsoft udbyder, og derfor står vi klar til at hjælpe dig. Du får her et grundigt overblik over Microsoft Office Home-pakken, hvad den tilbyder dig og et par ord om, hvorfor den er en investering værd.

Det er der inkluderet i Microsoft Office Home-pakken

Når du køber abonnement på Office 365 Home, får du med det samme adgang til hele Microsofts portefølje af programmer, men også en række andre muligheder, som du med fordel kan bruge i din dagligdag. Du får således i dit køb inkluderet:

  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft PowerPoint
  • Microsoft OneNote
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Publisher (kun til Windows)
  • Microsoft Access (kun til Windows)
  • 1TB online lagringsplads
  • 60 minutters gratis taletid på Skype til hele verden

Det er altså den fulde palet, du frit kan bruge – medmindre du køber abonnementet til Mac eller iOS, hvorved det er en mere begrænset version. Det skal dog nævnes, at Publisher og Access begge er programmeringsværktøjer til en vis grad, og om end de er professionelle, brugbare og vigtige redskaber for mange virksomheder, er det ikke noget, enhver familie har brug for.

Hvis du vil vide mere om de to programmer, kan du med fordel læse vores artikler om henholdsvis Microsoft Publisher og Microsoft Access, hvor du kan blive klogere på både programmernes funktioner, og hvad du selv eventuelt kan bruge dem til.

Ekstra muligheder med i prisen

En stor fordel med pakken her er netop også de ekstra muligheder i lagringspladsen, som naturligvis er topsikret, så dine filer hele tiden er i sikkerhed. Dette tilbud betyder dog også, at du altid kan tilgå dine filer, uanset hvor i landet eller verden du befinder dig, hvilket er noget, de færreste virksomheder kan tilbyde som en ’gratis’ del af en given pris. Samtidig giver det dig også muligheden for at synkronisere alle dine filer til enhver enhed, når bare du logger ind på enheden.

Også taletiden til Skype er en stor fordel for mange. Du får nemlig, for hver måned du køber, en times gratis taletid til hele verden. Du kan altså ringe til både fastnet og mobiltelefoner til over 60 lande, hvilket i forretningsøjemed især er en oplagt mulighed og noget, man sjældent finder andre steder.

Sidst, men ikke mindst er en stor pointe med denne pakke – og samtidig det område, hvor pakken skiller sig ud fra Microsofts andre tilbud – at du kan dele pakken med din familie eller omgangskreds. Således har du mulighed for at dele abonnementet på op til seks individuelle profiler, og yderligere dele dit abonnement op på fem enheder under hver profil. Du kan altså frit brede dig med det store abonnement, så hele familien kan komme til at arbejde professionelt med både skole, arbejde og fritidsinteresser.

Kan pakken downloades til alle enheder?

Som udgangspunkt kan alle programmer, som er inkluderet i Office Home, downloades til alle enheder på tværs af styresystemer. Det betyder altså, at du kan hente de velkendte programmer som Word, Excel og PowerPoint ned, hvad end du har en Mac, Windows, iPhone eller Android. Som nævnt ovenfor er undtagelsen dog, at Mac og iPhone ikke kan bruge Access eller Publisher.

Samtidig er der flere ting, du skal være opmærksom på i denne forbindelse. Når pakken eksempelvis skal hentes ned på telefon, hvad end det er Android eller iPhone, skal mange af programmerne downloades eksternt fra henholdsvis Google Play eller App Store. Det samme gælder for Mac, hvor flere af programmerne i Office-pakken skal hentes på App Store. Det gælder eksempelvis for et program som OneNote.

Hold dig hele tiden opdateret

I denne forbindelse skal du også være opmærksom på, at dit styresystem er opdateret. I og med Microsoft ofte opdaterer deres pakker og programmer, kan det stort set kun køre på disse opdaterede programmer. Således skal du altså have minimum Windows 8 på PC, Windows 10 på telefon eller iOS8 på Mac og iPhone for at kunne køre programmet i optimal stand.

Dette er dog samtidig et godt argument for at investere i Office Home-pakken, for den er, som nævnt, konstant opdateret til den nyeste teknologi, og således kan du altså være sikker på, at der ingen skrupler er. Skulle der dog opstå problemer, tilbyder Microsoft support med i pakken døgnet rundt.