spot_img
ForsideNyhederneJyskdisplay leverer messestande i verdensklasse

Jyskdisplay leverer messestande i verdensklasse

Hos Jyskdisplay er der blevet produceret messestande i mange år. Faktisk lige siden 1970. Firmaet har siden da produceret talrige messestande med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov. For at være de førende på markedet, kræver det, at man har helt styr på både design, håndværk og service. Med de mange års erfaring og mange glade kunder, kan man med rette konkludere, at Jyskdisplay har gjort sig fortjent til pladsen som førende på markedet. Ved at sætte kunderne og deres behov i centrum, kan man ofte også nå ret langt. Jyskdisplay krydrer stor lydhørhed med gode idéer, masser af erfaring og fantastiske evner inden for både design og håndværk. Med en handel her går du så at sige aldrig galt i byen.

Dygtige medarbejdere og den gode helhedsoplevelse

Når man vælger at investere i at deltage på diverse messer, er det absolut afgørende for succesen, at man gør sig umage. Man skal huske på, at messestanden er det første, folk ser. Hvis den ikke ser indbydende og spændende ud, så er det højest sandsynligt ikke dén stand, der får flest besøg. Man skal derfor sørge for at have gjort sit grundige hjemmearbejde, inden man møder op på messen.
Jyskdisplay har med sine mange års erfaring og et stort arbejds-team på over 80 dygtige medarbejdere de bedste betingelser for at bygge lige præcis dén messestand, som kan tiltrække dine forskellige kundegrupper. Det kræver både erfaring og dygtighed.
For at fremstille messestande der giver en god helhedsoplevelse, skal alle detaljerne spille perfekt sammen. Lige fra materialevalget til farverne og konstruktionen. Hver detalje er vigtig, og Jyskdisplay har gennem årene bygget mange messestande til mange glade kunder. Det er også vigtigt at sørge for, at den enkelte messestand spiller godt sammen med kunden, som skal bruge messestanden. En velfungerende messestand skal afspejle det firma eller den organisations, som fysisk betjener den. Det er kun de dygtigste medarbejdere, som kan løse denne udfordring perfekt – hver gang. Og der er kun én måde at blive de bedste på – nemlig ved at øve sig og blive ved med at øve sig.

Globalt og nationalt

Messer er ikke kun et dansk fænomen. Rundt omkring i hele verden er der et kæmpe udvalg af spændende messer, og selvom du skal bevæge dig helt til den anden side af kloden, spiller din messestand unægteligt en stor rolle. Jyskdisplay løser hundredvis af spændende opgaver hvert år. Kundernes ønsker bliver altid opfyldt, og man kan som kunde rigtig stærkt, hvis man møder op til en messe i en anden verdensdel med en messestand i dansk design og kvalitet. Jyskdisplay er med til at sikre kvaliteten lige meget, om det er i din egen by eller udenlands.
Samtidig med at markedet vokser og vokser, oplever vi hver dag, at afstanden bliver mindre og mindre. Det gælder afstanden mellem kunderne og målgrupperne såvel som afstanden mellem Jyskdisplay og deres kunder. Kommunikation er både vigtigt og nødvendigt. Det gælder både kommunikationen mellem kunden og Jyskdisplay, men det gælder også internt. Den interne kommunikation skal nemlig sikre, at den perfekte messestand bliver leveret gang på gang.

latest articles