spot_img
ForsideNyhederneHvad er Disney Plus?

Hvad er Disney Plus?

Er du én af dem, som endnu ikke er hoppet med på streaming-bølgen og stadig er ved at udforske mulighederne, så bør du kende til Disney Plus. Mange har nemlig opfattelsen af, at denne streamingtjeneste ’kun’ henvender sig til børn og unge, men det er langt fra tilfældet. Gennem de senere år, har streamingverdenen været i rivende udvikling og valgmulighederne er nærmest ubegribelige, men det har naturligvis sine fordele. Lad os tage et kig på én af de allermest populære streamingtjenester på markedet, nemlig Disney Plus. Læs med her.

Streaming foregår på vegne af mange generationer og det er ikke kun den ’yngre’ generation, som er med på moden. Det handler meget om, at man lige skal lære at bruge disse tjenester for at finde indhold, og få mest muligt ud af mulighederne. For det er smart, det kan man ikke komme udenom. Den dag i dag, er blandt andet Disney Plus, én af de allermest populære streamingtjenester på verdensplan.

Fakta om Disney Plus

Vi skal ikke mange år tilbage, før tjenesten blev tilgængelig i Danmark. Helt officielt, så var det faktisk i september 2020, at danskerne også kunne få fornøjelse af at se Disney på demand. Tjenesten lancerede i USA tilbage i november 2019, før resten af verdenen også fik muligheden.

Der var stor begejstring for tjenesten dengang, da det har været manges drøm at kunne få lov til at se deres favorit Disney film og programmer, på én og samme tjeneste. For mange mennesker verden over, har de nemlig gemt de fantastiske film på enten DVD eller VHS gennem tiderne, men kan nu endelig nyde underholdningen online. Det har aldrig været nemmere at finde underholdning online, hvad enten der er tale om Disney eller fodbold for den sags skyld. Klik her, hvis du vide mere om streaming indenfor fodbold.

Disney Plus har udviklet sig meget siden lanceringen i 2019 og den dag i dag, kan der bådes ses Pixar, Marvel, Star Wars, Star og National Geographic via tjenesten. Målgruppen henvender sig derfor til alle aldre, med genrer for enhver smag. Den månedlige abonnementspris på Disney Plus, eller Disney+, som den også kendes som, er 79kr per måned. Man kan desuden også vælge at betale et beløb for at have adgang ét helt år, hvor prisen således er 790kr. Der er derfor penge at spare.

Rivalerne indenfor streaming

Der er benhård konkurrence blandt streamingtjenesterne, hvilket naturligvis kommer til fordel for seerne. Hele tiden konkurreres der om det bedste indhold, og Disney har også udviklet sig meget på den front. Det er naturligvis vigtigt, at streamingtjenesterne hele tiden opdaterer deres indhold, således det stadig er attraktivt for deres seere at forblive kunder hos dem.

Hvad kan du se på Disney+ i 2023?

Lad os tage et kig på, hvad det egentlig er for nogle underholdende film og serier, du kan streame lige nu på den populære tjeneste. Du får blandt andet adgang til de allernyeste animerede film fra producenten, som Cruella og Encanto. Fra Pixar, kan du således opleve Luca og Rød. I Marvels fantastiske univers, kan du se Ms. Marvel, Moon Knight og Loki.  

Man får ikke bare adgang til Disney tegnfilme, men også deres nyeste værker. For børn, unge, voksne og gamle, er der rigeligt med fængende underholdning. Star som du også får med i puljen, har blandt andet den populære tv-serie, Greys Anatomy.

VPN og streamingtjenester

En VPN benyttes egentligt til at sikre sig en privat netværksforbindelse, uanset hvor man befinder sig i verden. Deraf navnet VPN (virtual private network). En VPN giver dog også en anden fordel, nemlig at man kan streame udenlandsk tv. Det er ikke en hemmelighed, at Disney+ har et større indhold på f.eks. den amerikanske tjeneste, end den danske og her kommer VPN’en således ind i billedet.

Da Disney+ lancerede i USA, fik seerne adgang til hele 7500 afsnit af serier, 25 eksklusive serier og 100 film der næsten lige havde biograf premiere. Derudover kunne seerne også se 400 film, hvor mange naturligvis også var de velkendte klassikere fra Disney selv.

Hvorfor vælge Disney?

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal vælge Disney Plus eller en anden streaming tjeneste, så kan du starte med at tage stilling til, om Disney har betydning for dig eller andre i husstanden. Disney har været en del af mange generationer, helt tilbage til da fjernsynet blev tilgængeligt. Det er ikke bare nostalgisk at se Disney produktioner, men også ren hygge.

Har du børn i huset, er det værd at overveje Disney Plus. Det er nemlig således, at Disney er den eneste streaming tjeneste, der faktisk viser deres produktioner, så derfor kan du ikke se de klassiske film andre steder. Medmindre du lejer dem online eller har dem på DVD/VHS, naturligvis. Indholdet til børn er desuden stort og varieret på Disney Plus, fremfor mange andre tjenester.

Disney går lige i hjertet på folk

De fleste kender Disney på grund af de klassiske tegnefilm som har fulgt generationer knap 100år. Snehvide og De Syv Små Dværge, fik premiere helt tilbage i 1937, Pinocchio i 1940 og Bambi, i 1942. Trods det er mange år siden, er generationer op til nu, vokset op med selvsamme film. Disney har haft og har stadig en enorm indflydelse på folks liv. Deres produktioner indenfor film og serier, bliver mere og mere fantastiske og de forstår at ramme bredt, fuldstændig som de altid har.

FAQ

Hvor kan jeg få et Disney Plus abonnement henne?

På Disney+ hjemmesiden kan du oprette dig som abonnent. Herefter skal du således vælge, om du ønsker at betale månedligt eller årligt.

Hvilke enheder kan jeg se Disney Plus på?

Du kan både bruge streamingtjenesten på din mobil, computer, tablet og dit TV, lige som det passer dig bedst.

Kan jeg opsige mit abonnement hvis jeg ikke er tilfreds?

Hvis du er i tvivl om du vil beholde Disney Plus, kan du eventuelt betale for én måned og teste din mening af. Du kan indenfor denne måned afmelde dit abonnement igen, så der er ingen binding og du har derfor én måneds adgang.

Tidligere artikel
Næste artikel
Alt om Minecraft

latest articles