spot_img
ForsideNyhederneForkæl og støt dine medarbejdere, 3 tips til god medarbejderkarma

Forkæl og støt dine medarbejdere, 3 tips til god medarbejderkarma

Er man glad for sin arbejdsplads og for sine medarbejdere, kan det give rigtig god karma at vise det. Undersøgelser viser, at en god dynamisk arbejdsplads skaber bedre resultater og større tilfredshed hos medarbejderne. Det er altid vigtigt at holde en god tone og skabe en god stemning for sine medarbejder. Da den bagvedliggende strategi vil være at kunne holde på sine medarbejder længst muligt, især dem der gør et ekstra ordinært arbejde. Viser man sine interesse og medfølelse for alle medarbejdere og er med til at skabe den gode energi, bliver der automatisk bedre loyalitet mellem medarbejdere og ledelsen. Læs med nedenfor om 3 tips til god medarbejderkarma.

1 Vis din medarbejder interesse for videreudvikling

Hvis du viser din interesse for, at dine medarbejder skal videreudvikle dem selv og ligeledes giver dem muligheden, får man ofte en rigtig positiv feedback tilbage. Viser du dem din interesse, viser de også deres bedste interesse for virksomheden tilbage.

Alt omkring os udvikler sig og man skal selv kunne følge med udviklingen, for hele tiden at kunne optimere ens arbejdsprocesser hele vejen rundt. Programmer som mange virksomheder arbejder med til dagligt, får opdateringer, nogle flere end andre. At kunne følge med i udviklingen af de forskellige programmer til at kunne udføre sit arbejde, er en af de vigtigste parametre. Derfor er den en god ide at sende sine medarbejdere på kurser, når der er behov for det.

Peoplenet udbyder flere forskellige kurser i blandt andet programmer hos Microsoft. Det er kun til fordel hele tiden at være opdateret på programmerne som f.eks. Excel. Det giver en større professionalisme hos hver medarbejder.

Kurserne kan tilpasses efter hver enkelt behov og Peoplenet giver dig mulighed for at kombinere, hvis man har behov for kurser i flere af programmerne, og dermed få en skarpere pris på forløbet. Læs mere om Excel kursus og de andre lige her.

2 Forkæl din medarbejdere i højtidelige perioder

I de højtidelige perioder som jul og fødselsdag, er det en rigtig god ide at vise at man værdsætter dem og dermed købe en lille gave. Det behøver ikke være noget stort, men det er man har tænkt på dem, giver et god indtryk.

De skal belønnes for deres gode arbejde og belønning giver god karma og energi, samt din medarbejdere får følelsen af, at der bliver sat pris på deres arbejde.

Du kan købe dine fremtidige medarbejdergaver på Damask.dk. Her kan du finde noget til alle medarbejdere, som alle kan bruge. Deres produkter er i en yderst god kvalitet.

3 Vis empati, vær opmærksom og hjælp hvor du kan som leder

En god ide er også at være den observante chef overfor dine medarbejdere. Observant forstået på den måde, om dine medarbejder har det godt og trives. Mærker man noget usædvanligt som chef, så tag hånd om din medarbejder og vis din empati, hvis noget skulle være galt. 

Vær løsningsorienteret, vis medfølelse og tilbyd din hjælp. Man kan aldrig vide hvad der sker i privaten eller inde i hovederne på sine medarbejder og sommetider har nogle brug for psykologhjælp.

Mindcph kan hjælpe med psykologhjælp til erhverv. Du kan læse meget mere via linket, og vær den opmærksomme og hjælpsomme chef i fremtiden. 

latest articles