spot_img
ForsideNyhederneTips til dig, der gerne vil holde dit kontor rent og ryddeligt

Tips til dig, der gerne vil holde dit kontor rent og ryddeligt

Dette indhold er sponsoreret.

Denne artikel vil liste de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil holde dit kontor rent og ryddeligt. Har du en virksomhed, der trænger til en kærlig rengøringshånd, så kan du finde kompetent og alsidig erhvervsrengøring hos Clewa Solutions ApS.

De vigtigste ting at have for øje, når du skal holde kontoret rent og ryddeligt

  • Hold dit skrivebord organiseret. Hvis du vil have dit kontor til at tage sig pænt ud, er et skrivebord med masser af uorden og rod ikke vejen at gå. Et organiseret og ryddeligt skrivebord signalerer til de andre medarbejdere, at du går op i den overordnede æstetik for virksomheden.
  • Husk at holde orden og at arkivere. Vi lever i en digitaliseret verden, hvilket betyder, at du ikke behøver at have en enorm bunke papirer liggende på dit skrivebord. Prøv i stedet at fjerne alt, der ikke er strengt nødvendigt, fra dit bord, og arkiver så meget som muligt. Atmosfæren på et kontor bliver mere stressfyldt, hvis der er for beskidt eller for rodet.
  • Respekter og hold fællesarealerne rene. Ved at holde fællesarealerne rene ved fælles hjælp kan man opleve større arbejdsglæde og højere produktivitet generelt.
  • Rengør din computer og andre teknologiske devices. Enhver ting, du berører jævnligt, bør holdes ren. Alt for ofte glemmer vi at rengøre vore telefoner, computere, tablets og så videre, hvilket betyder en forøgelse af bakterier på arbejdspladsen. Ved at rengøre disse nedsætter du antallet af bakterier på arbejdspladsen, hvilket potentielt kan føre til færre sygedage. Dette kan altså spare dig mange penge på årsbasis.
  • Hold gulvet rent. Hvis du generelt har ryddet op og tørret overfladerne af på dit kontor, er det selvfølgelig en god ting, men det betyder ikke noget, medmindre dine gulve også er rene.
  • Husk de steder, der er svære at nå. Der vil altid være områder, der er svære at nå og at rengøre, men glem dem nu ikke. Der findes ikke noget værre end at have nogle klienter på besøg og blive overrasket over en bunke skidt under et møbel eller edderkoppespind i hjørnerne.
  • Hav luftfriskere tæt på. Luftfriskere er optimale til at give kontoret et friskt pift og få det til at dufte behageligt. Vær dog opmærksom på ikke at overforbruge med luftfriskere, da de kan virke overvældende, hvis de er brugt for meget. Find den gyldne middelvej.
  • Lad være med at spise på kontoret for så vidt muligt. At spise på kontoret kan medføre ubehagelige lugte. Og ikke nok med det, krummer kan virkelig give et rodet udtryk til dit kontor, og krummer kan også være tiltrækkende for skadedyr, som kan give alvorlige problemer på sigt.
  • Hyr nogle til at rengøre. At hyre nogle til at gøre rent er essentielt, hvis du ikke selv kan finde tiden. Du har bedre ting at give dig til på kontoret end at gøre rent, så spar dig selv for besværet, og hyr nogle til at hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om at vækste din virksomhed.

latest articles