spot_img
ForsideNyhederneSkab de bedste rammer om møderne i jeres virksomhed

Skab de bedste rammer om møderne i jeres virksomhed

Mødekultur er blevet en stor del af den daglige arbejdsgang for mange danskere. Og det er ikke uhørt med mange møder på en dag af større eller mindre grad. Det kan kræve sin person at komme igennem en dag, der er stoppet med aftaler og møder fra ende til anden. Derfor er det også vigtigt at skabe nogle gode rammer omkring jeres møder, så I kan få mest for hånden hurtigst muligt og har de bedste arbejdsbetingelser.

Et godt indeklima med god udluftning

Et godt klima er alfa og omega, hvis man skal fungere godt og kunne tænke klart. Der er ikke noget, der er mere dræbende end et forplumret indeklima, hvor man kan dufte, hvad forrige mødedeltagere fik til frokost. Det er den direkte vej til spændingshovedpine og træthed. Så sørg for at optimere på jeres indeklima.

Det mest fordelagtige er naturligvis lokaler, der har et godt indeklima og ventilation. Men hvis dette ikke er virkeligheden hos jer, kan en god – og hyppig – udluftning gøre underværker. En hurtig opfriskning i et lokale kan også give lidt farve i kinderne og gøre en lidt friskere, hvis mødet falder ud til den lidt kedelige side.

Rare og behagelig møbler

Når man skal sidde flere timer placeret i samme stilling, er det vigtigt at kunne sidde godt og behageligt. Så ikke noget med hårde stole i ukomfortable design. Det er muligt, at designermøbler ligner en million, men hvis de giver ondt i lænden og ømhed i popoen, er de ikke meget bevendt.

Det er en god idé at vælge stole, hvor man selv kan indstille den i højde og i ryggen. På den måde kan hver person finde den helt rigtige siddekomfort til deres behov.

Hav faciliteterne i orden

Det er vigtigt at have styr på de grundlæggende faciliteter i sit mødelokale, så I kan arbejde så effektivt som muligt. Hvis man først skal til at hente diverse gængse faciliteter til formålet, går der en masse tid til spilde.

Så hiv fat i et eller to whiteboards i lokalet, så I kan brainstorme på idéer i fællesskab. Sørg for at have en fast skærm eller en projektor, så I let kan vise grafik på en skærm. Og hav tilsluttede højtalere klar, så I uden problemer kan tilslutte jeres devices og lave en præsentation med lyd.

Lidt til den lille sult

Selvom intentionerne om at være super effektive kan være nok så gode, så kan virkeligheden ofte være en anden. Og selv de simpleste møder kan have tendens til at trække i langdrag. Det kan være frustrerende for alle involverede parter, især hvis man har været på farten hele dagen eller har tendens til at blive påvirket af sit blodsukker.

Derfor er det en god idé at have et lille udvalg af forfriskninger, man kan tilbyde sine mødedeltagere. Gerne lidt forskelligt, så man kan imødekomme folks præferencer. Det er også en god idé at have lidt, der kan stille den lille sult eller hjælpe på et lavt blodsukker. Man bør vælge fødevarer, der er neutrale i duften, og som ikke larmer, så I ikke bliver distraherede under mødet.

latest articles