spot_img
ForsideNyhederneSælg din bolig billigt med Brikk

Sælg din bolig billigt med Brikk

Det kan være en svær beslutning, at sælge sin bolig. Der er mange overvejelser der skal gøres inden, og salgsprocessen kan vise sig at være både længere, og dyrere, end forventet. Det er derfor vigtigt at vælge en dygtig ejendomsmægler når man skal sælge sin bolig, så man altid er sikret, at ens interesser varetages på den bedst mulige måde. Med Brikk som en del af dit boligsalg får du ikke kun professionel rådgivning af en erfaren ejendomsmægler, men også A-Z service gennem hele forløbet til et af de laveste ejendomsmæglersalærer i landet. Hvis du dermed overvejer at sætte din bolig til salg, kan du med fordel læse med her. Brikk er en populær ejendomsmægler i Aalborg.

Fast salær uanset salgspris

Indenfor bolighandel er et ejendomsmæglersalær ofte noget af en udefinerbar størrelse. Som udgangspunkt, fastlægger mægleren typisk sit salær baseret på en række faktorer såsom boligens pris, efterspørgsel og umiddelbare konkurrence. Derudover kan salæret også, i nogle tilfælde, fastlægges af mægleren baseret på vedkommendes individuelle situation og motivation for at sælge boligen. Disse faktorer betyder, at ejendomsmæglersalæret kan variere med flere tusinde kroner, alt efter de specifikke sagsforhold. Det estimeres derfor at et salær i forbindelse med et boligsalg kan ende med at lægge på alt fra 50.000, til 100.000 kr.

Det er en usikkerhed, som ejendomsmægleren Brikk forsøger at gøre op med. Hos Brikk fastlægges prisen nemlig på forhånd, så der ikke opstår overraskelser undervejs i forløbet. Ejendomsmægleren tilbyder henholdsvis to pakker, når det kommer til salg af boliger. Forskellen på de to er enkel; i den ene pakke fremviser Brikk din bolig for potentielle købere, og i den anden pakke fremviser du boligen selv. På denne måde afgør du som sælger, hvilken fremgangsmåde der bedst passer dig. Begge pakker befinder sig også, sammenlignet med de førnævnte priser, i den billige ende af ejendomsmæglersalær. Hvis Brikk skal fremvise din bolig koster det 19.500 kr., og hvis du vælger selv at fremvise koster det blot 12.500 kr. Prisen påvirkes altså hverken af din boligs salgspris, eller andre

pågældende faktorer.

Fuld gennemsigtighed i hele processen

For Brikk er det en mærkesag, at prisen skal være til at betale. Virksomheden er grundlagt med tanken om at puste liv i en branche, der alt for længe har været uigennemskuelig. Ved at lægge ejendomsmæglersalæret så lavt, synliggør Brikk, at faktorer såsom salgspris og markedssituation ikke behøver at koste sælgeren flere penge. På Brikk’s hjemmeside er det derudover muligt at se en liste over, hvad salæret bruges på i forbindelse med boligsalget. Herunder inkluderes vurdering, annoncering, markedsføring, forhandling, og alt andet, der indgår i en typisk salgsproces. Listen er dermed endnu en måde, hvorpå Brikk sørger for at der er fuld gennemsigtighed i hele forløbet, så der aldrig opstår usikkerhed, eller overraskelser.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt Brikk er den rigtige ejendomsmægler for dig i forbindelse med dit boligsalg, kan du altid gå ind på deres hjemmeside og bestille en gratis og uforpligtende vurdering med en af deres eksperter.

latest articles