spot_img
ForsideNyhederneOptimér din indsats på jobbet hjemmefra

Optimér din indsats på jobbet hjemmefra

Flere og flere danskere oplever en eller flere perioder med stress i løbet af deres år på arbejdsmarkedet. Vi presser os selv hårdere end nogensinde før og stiller samtidig større krav ikke bare til præstationen på jobbet, men også på hjemmefronten, i træningscenteret og blandt vennerne.

Heldigvis hænger alle tingene sammen og, hvis du synes overskuddet begynder at falde og du ikke yder helt så meget på arbejder, så er det ikke nødvendigvis, fordi du trænger til ferie eller skal til at finde noget nyt at lave, men måske fordi du trænger til at investere lidt i andre aspekter i livet, for at skabe mere overskud over hele linjen.

Find overskuddet derhjemme

I perioder, hvor vi er stressede eller, der er ekstra pres på, er det ofte derhjemme vi mærker det mest. Hjemmet skal være vores trygge base og her vi finder ro og lader op til en ny dag. For rigtig mange er hverdagen dog så hektisk, at der ikke er hverken tid eller plads til at få ladet op, fordi der skal trænes, købes ind, laves mad, bades og puttes.

Det er dog ofte her du kan starte, hvis du har brug for at slappe af, så du kan optimere din indsats på jobbet. Det kan både være op til en travl periode, en stor opgave eller bare helt generelt, fordi du føler, at der er brug for mere overskud.

Hent overskud fra familien og din partner

Din familie er virkelig der, hvor du kan hente dit overskud. Især hos din partner er der god mulighed for at skabe en gladere og mere varm hverdag, der giver masser af overskud til jobbet.

Naturligvis er der ting, der kan effektiviseres på det helt praktiske niveau, så der bliver mere tid. Bestil mad og dagligvarer på nettet, find en, der kan hjælpe med rengøringen og lav en madplan.

Der er dog også ting på det mere intime niveau, der kan være med til at give overskud, afslapning og mere nærvær. For eksempel er sex kendt for at øge produktionen af de hormoner, der giver overskud og glædesfølelser i hjernen, hvorfor det faktisk er en af den slags quick fixes, der faktisk virker – hvis du nyder det, altså. Og det kan du få hjælp til eller læse mere om her, hvor du også kan blive inspireret til nye eventyr i lagnerne.

latest articles