spot_img
ForsideNyhederneOplev et ægte badehotel i Blokhus

Oplev et ægte badehotel i Blokhus

Badehoteller kender vi ofte fra film og serier, som den populære serie ”Badehotellet” på TV2. Badehoteller er stadig yderst populære og tilbyder fantastiske ophold, hvor der er fokus på beliggenhed, kvalitet og forkælelse. Det er også tilfældet hos Strandhotellet Blokhus, der er et eksklusivt og uformelt badehotel i Vestjylland. Et badehotel er perfekt til kærestetur eller afslapning med vennerne.

Badehoteller har været en del af den danske kultur i mange år, hvor de oftest blev brugt af den rige klasse, så de havde mulighed for at nyde livet i de afslappende, fantastiske omgivelser. I dag er badehoteller for alle, og hotellerne har ofte en mere uformel og afslappet atmosfære end vi kender fra tidligere. Et af de badehoteller man i dag finder i Danmark er Strandhotellet Blokhus. Badehotellet byder på afslapning til voksne, men børn er selvfølgelig stadig velkomne. Der er dog ikke børne aktiviteter på hotellet.

Fantastiske omgivelser

På Strandhotellet i Nordjylland får du mulighed for at komme en tur tilbage i tiden. Strandhotellet har nemlig formået at kombinere en blanding af nye og gamle møbler med referencer tilbage i tiden. Det giver en hyggelig stemning, der sætter rammerne for dit ophold på badehotellet.

Der findes ikke noget bedre end det brusende og vilde Vesterhav. Den jyske vestkyst kan noget helt specielt, og det får du mulighed for at opleve fra første parket hos Strandhotellet Blokhus. Badehotellet ligger ved Vesterhavet, og du kan derfor tage en lang gåtur ved det billedskønne hav.

Gourmetrestaurant og spaoplevelse

Strandhotellet er et hotel i Blokhus, der kan meget mere end sin flotte beliggenhed op ad den jyske vestkyst. Badehotellet har nemlig fokus på helheden og har derfor en gourmetrestaurant, der leverer kvalitets retter med fokus på de lokale råvarer, der kan findes nær hotellet. Restauranten har fået gode anmeldelser og er lige nu i kapløbet om at blive den bedste restaurant i Nordjylland.

Badehotellet har et stort spaområde, hvor deres gæster kan nyde en afslappende stund i wellnessområdet. Strandhotellet Blokhus tilbyder både wellness, fitness, pool & sauna og vinterbadning i de kolde måneder. Der er noget til alles smag, og du kan få gavn af områderne året rundt.

Strandhotellet tilbyder forskellige ophold i hverdagen og weekenden og man kan finde det ophold, der passer til ens ønsker og behov. Derudover er der også mulighed for at leje hotellet til konferencer og andre arrangementer.

latest articles