spot_img
ForsideNyhederneØg dine kompetencer og mulighed for job med et kursus

Øg dine kompetencer og mulighed for job med et kursus

Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Hvorfor ikke blive endnu klogere og få nye, relevante kompetencer med et kursus? Det er især en god ide for dig, der står uden et job, men det kan også være en god tilføjelse for dig, der vil kunne tilbyde din arbejdsplads noget mere. Klik her og læs mere om dine muligheder.

Der findes noget for enhver smag

Navnet kursus er i sig selv ikke særlig tiltrækkende. Men det behøver overhovedet ikke være kedeligt. Tværtimod findes der utallige spændende kurser inden for alle brancher. Noget der især er blevet populært at tage kursus i inden for de senere år, er digitale emner. Nærmest alle virksomheder, der findes i dag, er på en eller anden måde på nettet eller gør i det mindre brug af internettet.

At kunne noget med en computer er en essentiel kompetence, som virksomheden vil sætte stor pris på, at du har. Det kan være det helt basale såsom Office-pakken, der indebærer Word og Excel. De to programmer er flittigt brug i hele landet, og kan man de mange smarte genveje, kan man optimere mange arbejdsgang.

Et andet populært kursus er digital markedsføring. Førhen reklamerede man for sin virksomhed i aviser og blade, men i dag er reklamering på nettet uundværligt. Og der er altså kamp om pladserne. En medarbejder, der kan være med til at optimere på den front, er derfor yderst værdifuld.

Jobrettet uddannelse

At tage et kursus eller en ekstra uddannelse, kan især være på bordet for dig, der står uden job af den ene eller den anden grund. Man kan af a-kassen eller jobcentret blive bedt om tage kursus, for at øge sine chancer for at finde job. Samtidig med du tager kurset, får du dagpenge. Hvis du ikke har været tilknyttet a-kasse, kan det være et krav for jobcentret for at opretholde kontanthjælp.

Man bliver som oftest bedt tage kursus, hvis man er ufaglært, faglært gennem erhvervsuddannelse eller faglært gennem en kort videregående uddannelse. Der findes ofte en række fremhævede kurser, der giver adgang til jobs, hvor der mangler arbejdskraft. Du kan inde på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside finde en liste over, hvilke kurser der giver adgang til jobs, hvor der mangler. Så er chancerne pludselig gode for at komme på markedet igen.

latest articles