spot_img
ForsideNyhederneInspiration til indretning af stuen

Inspiration til indretning af stuen

Stuen er for mange danskere det vigtigste rum i deres hjem. Det er her, at vi bruger størstedelen af vores vågne timer. Det er her, at de fleste af os virkelig finder ro efter lange og travle dage. Når vi kommer hjem og endelig kan ligge os på sofaen med benene oppe eller sætte os i lænestolen foran fjernsynet med en god kop kaffe. Disse tidspunkter er nogle af de vigtigste for mange af os, og derfor er det da også nok så vigtigt, at du får indrettet din stue, så den skaber de bedste rammer for dig og din familie, både når I vil slappe af og have gæster på besøg.

Ønsker du en stue med en stor og fyldig flydesofa, hvor I alle kan være på en gang, eller vil du have en stue med pæne og elegante møbler, der viser sig fra sin bedste side, når du inviterer gæster på besøg. Måske er du på jagt efter en hel ny stil med moderne og anderledes møbler, der skiller sig ud fra normalen hos os danskere. Uanset hvad så bør du søge inspiration fra andre og på nettet, før du går i gang med at ændre en hel masse i din stue.

Find din stil og skab din drømmestue

Som udgangspunkt er der ikke nogle obligatoriske møbler eller ting, der bare skal være i en stue. Derfor er stuen da også typisk det rum i hjemmet, hvor der er flest muligheder for at indrette efter en bestemt stil. Det betyder, at du skal gøre dig klar på, hvilke ønsker og behov som du og dine bofæller har for netop jeres stue. Skal din sofa være stuens bærende element, kan du tage et kig på en billig sofa fra Sofa.dk.

For at blive klogere på, hvordan din personlige stil er, kan du lægge ekstra mærke til, hvordan andre har indrettet deres stue, når du er på besøg hos dine venner og bekendte. Du bør lægge mærke til, hvilke ting du kan lide og hvilke ting du ikke kan lide. Du kan også tage i møbelforretninger og søge inspiration på nettet. Ud fra alle disse forskellige inspirationer kan du danne dig et overblik over, hvordan din personlige stil er og skal være. Herefter er det bare at gå i gang med at skabe din drømmestue.

Farver og stil

En af de vigtigste områder, som du skal tage stilling til, når du skal indrette din stue er, hvilke farver du ønsker at have. Vil du gerne have en gennemgående farve med forskellige nuancer eller vil du gerne have mange forskellige farver. Det kan f.eks. være, at du ønsker at have farver fra havet og have nogle blå nuancer eller en mere farverig stue med forskellige pastelfarver.

Du skal derefter gøre dig klart, om farverne skal integreres i de bærende dele af stuen, altså i sofaen, gulvtæpperne, gardinerne eller væggene. Eller om de blot skal komme med farvede sofapuder og enkelte pyntegenstande. Det har også indflydelse på, hvor nemt og hurtigt du kan skifte stil senere hen

latest articles