spot_img
ForsideNyhederneHvilken VPN er den bedste?

Hvilken VPN er den bedste?

Står jeres firma overfor at skulle vælge en VPN-løsning, har du og dine kolleger sikkert undret jer over hvilken VPN, der er den bedste. Der findes mange forskellige VPN-services på nettet, og selv om der findes mange gode VPN-løsninger, er det helt sikkert også en masse skrammel imellem, hvor du reelt set ikke får, hvad du betaler for.

Spørgsmålet er så – hvilken VPN er den bedste?

Vælg den VPN, der passer bedst til behovet

I virkeligheden burde spørgsmålet rettes lidt til – det burde lyde ”Hvilken VPN er den bedste i forhold til vores behov”? Det er med VPN-tjenester som med biler. Der findes både små og skrabede løsninger, store forkromede løsninger, og alt derimellem. Og hvad der er det rette valg for den ene, er nødvendigvis ikke det rette valg for den anden. Det afhænger nemlig af behovet.

Herunder kan du se nogle af de ting, du bør overveje ift. behov, inden du vælger din VPN-løsning.

Forbindelsen

Når det kommer til VPN, er noget af det vigtigste – hvis ikke dét vigtigste – selvfølgelig forbindelsen. Det er ikke meget ved at have en VPN, hvor du hele tiden bliver smidt af, fordi forbindelsen til serveren ryger, eller hvor du ganske enkelt slet ikke kan oprette forbindelse til serveren.

Det gælder derfor om at finde en VPN-tjeneste, hvor forbindelsen er stabil og virker hver gang. Det er der heldigvis råd for, da der er mange gode VPN programmer på nettet. Hos flere af dem har du også mulighed for at prøve servicen gratis, så du kan se hvor godt forbindelsen fungerer.

Antallet af servere

En anden ting, der kan være værd at lægge mærke til, er antallet af servere. I visse tilfælde kan du have behov for at skulle tilgå en VPN fra et bestemt land eller en bestemt region, og her er det ubetinget en fordel, at der dels er mange lande at vælge imellem, og dels er flere servere i de enkelte lande. Igen er det en god idé at teste det af i praksis på en gratis VPN, inden du vælger hvilken VPN, du registrerer dig hos. Har du et helt specifikt behov, som ikke kan løses af en enkelt VPN-udbyder, kan du evt. også kombinere to eller flere VPN’er for at få den bedste samlede løsning.

Husk at tjekke prisen

Kvaliteten er selvfølgelig vigtig, når du skal vælge VPN, men det er prisen bestemt også. Der kan være stor forskel på VPN-priser de forskellige udbydere imellem, og samtidig er der en del udbydere, der tilbyder fordelagtige rabatter, hvis du registrerer dig for længere tid af gangen.

Den bedste måde at få et overblik over de mange tilbud på, er at kigge på en af de sammenligningstjenester, der sammenligner priser og kvalitet på de enkelte VPN’er. Her kan du hurtigt få en idé om, hvad en fair pris for en VPN er, og ud fra det vælge en VPN, der passer til både behov og pengepung. Der er masser af gode og billige VPN’er at vælge imellem, så det gælder bare om at komme i gang.

latest articles