spot_img
ForsideNyhederneFå en nem og mindeværdig festdag

Få en nem og mindeværdig festdag

Dette indhold er sponsoreret.

Har du før stået i køkkenet i timevis i forbindelse med en festdag, så ved du nok også hvor tidskrævende og omfattende det er at lave mad til mange mennesker. I anledningen af dine børns mest begivenhedsrige dage i livet, såsom konfirmationen eller studentergildet, er det vigtigt at nyde dagen sammen med dem fuldt ud. Det dur derfor ikke, at i bruger hele dagen på at rende frem og tilbage mellem køkkenet og festen. Vær en del af festen, bestil mad til studentergilde, få hjælp til en lækker konfirmationsmenu og nyd en dag i godt selskab med lækker mad. Gør det nemt for jer selv, vær på forkant med både mad og gaver, og få her nogle gode råd til, hvordan i gør enten konfirmationen eller studentergildet til en perfekt festdag. 

Studentergildet


Et studentergilde er en fantastisk måde at fejre, at man har overstået tre vigtige og betydningsfulde år i sit liv. Det er en tid, studenten højst sandsynligt aldrig vil glemme, og af den grund er det en dag, der selvfølgelig skal fejres med maner. Det er en fest, der kræver planlægning, både hvad angår mad, gæster, indslag og gaver. Find først og fremmest ud af hvor mange og hvem der skal med. Er du dimitteret fra STX eller HHX, så kan du enten pynte op i røde eller blå farver – find noget fint pynt og gør omgivelser pæne og indbydende. Et godt studentergilde kræver også en lækker menu, da gæsterne og især studenten skal have mulighed for at lægge en god bund i maven –  specielt taget i betragtning af, at studenten højst sandsynlig skal give den gas med øldrikkeriet. 

Konfirmationen


Det er ikke hver dag, at man bliver konfirmeret og træder ind i de voksnes rækker – den aller vigtigste ting ved en konfirmationsfest, er derfor at sørge for at konfirmanden er i centrum hele dagen. En konfirmationsfest er ofte lig med mange gæster, og det kan derfor være noget af en tjans at sørge for maden selv. En af de vigtigste måder, hvorpå du kan sørge for, at dagen bliver rigtig god, er derfor at bestille en lækker konfirmationsmenu. Noget andet både forældre og konfirmanden skal være på forkant med, er talen. Gør den personlig og sjov, og ram en eller flere lige i hjertet – derefter vil din og jeres tale uden tvivl være et indslag der bliver husket. 

latest articles