spot_img
ForsideNyhederneDagpengemodtager med drøm om at blive selvstændig freelancer

Dagpengemodtager med drøm om at blive selvstændig freelancer

At være på dagpenge er ikke det fedeste og kan godt være demotiverende til tider, fordi man bare går derhjemme. Så at gå fra dagpenge til at være selvstændig freelancer er et stort spring at tage. Derfor skal det også være gennemtænkt, da du kommer til at drive en virksomhed for egen regning og risiko ved at være selvstændig freelancer. Hvis du ingen kunder får ind, får du heller ingen indtægt. Det er et meget risikabelt område at gå ind på, og derfor er det vigtigt, at man har tænkt over alle scenarier, så man er forberedt på bedst mulig vis

Som selvstændig freelancer er du din egen chef

Som selvstændig freelancer er du din egen chef og du planlægger selv, hvilke dage du vil arbejde samt hvor og hvornår du vil arbejde. Og det lyder jo meget spændende og fedt. Endvidere får du som regel også en højere løn som selvstændig freelancer end hvis du var almindelig lønmodtager. Dog er det ikke kun liv og glade dage ved at være selvstændig freelancer. At være sin egen chef er en enorm stor opgave at påtage sig. Du skal selv sørge for at skaffe dig arbejdsopgaver for jo at skabe en omsætning. Din indkomst vil også komme til at variere fra måned til måned, da det jo afhænger af hvor mange arbejdsopgaver du får ind samt får lavet. Dette betyder, at du skal have en backup til de måneder, hvor du for eksempel kommer til at tjene mindre. Når du har haft disse ting i mente, er du klar til at fortsætte din rejse som selvstændig freelancer.

Ansøg om et banklån

At gå selvstændig som freelancer kræver også penge til for eksempel opstart, depositum samt inventar, blandt andet til indkøb af computer, mus og skærm. Ansøge om at optage lån gennem banken kan være en løsning på at finde ressourcerne til disse ting. Dog kan det være en meget besværlig samt kompliceret måde at gøre det på, da banken vil være meget skeptisk, især overfor nyopstartede selvstændige freelancere, som ikke ved hvor meget de kommer til at tjene om måneden. I sidste ende er det bankens beslutning, om de vil låne dig penge eller ej.

Lån penge til dine drømme online

En anden løsning er at ansøge om at optage et online lån. Broaden er en af dem, som tilbyder dette. Du kan låne 10.000 – 250.000 kr. nemt og enkelt. Der bliver tillagt en variabel månedlig rente ud fra en kreditvurdering som Broaden foretager af dig og din virksomhed. Det er vigtigt, at du har en kautionist, som kan tilbage betale lånet, hvis du ikke selv kan. Når din ansøgning er blevet vurderet, modtager du på SMS, svar om du er godkendt til at låne eller ej. Derefter bliver pengene udbetalt til din virksomhedskonto og du er dermed et skridt tættere på din drøm om at blive selvstændig freelancer.

latest articles