spot_img
ForsideNyhederneBrug træemballage frem for plastik eller pap

Brug træemballage frem for plastik eller pap

Når man skal sende varer rundt omkring i Danmark eller andre steder i verden, så er det vigtigt, at det er forsvarligt pakket ind. Man skal jo, både som leverandør og som kunde, kunne være helt tryg ved, at de varer, som skal afleveres, de kommer frem i perfekt kondition. Det gør også at emballagen som man afsender varen i, den skal kunne holde til noget, således at den holder uanset om varen skal leveres få kilometer fra afgangsstedet, eller om varen skal det halve af verden rundt. Emballage kan jo komme i mange former, men oftest bliver der brugt plastik eller pap. Noget der bliver brugte mindre ofte, men som faktisk er bedre at bruge er emballage af træ.

Træemballage kan differentiere dig fra konkurrenterne

En af de bedste grunde til at bruge træemballage er, at det er ekstremt nemt at tilpasse, men det er ikke den primære grund til at man som virksomhed bør anvende træemballage. Man bør bruge træemballage fordi træ som materiale er komplet CO2-neutralt, hvor specielt plastik er det stik modsatte. Som virksomhed er det at anvende CO2-neutral emballage en måde hvorpå man kan differentiere sig fra sine konkurrenter. At ens kunder forstår, at man som virksomhed er miljøbevidste og er med til aktivt at nedbringe den mængde CO2 som man ”lukker ud” når man sender sine varer afsted, kan være med til, at man får flere nye kunder, da miljøvenlighed er noget som flere og flere kunder er begyndt at være opmærksomme på når de køber varer.

Få den bedste træemballage uanset form og størrelse

Når man har besluttet, at man vil gå over til at anvende træemballage, så skal man selvfølgelig finde ud af, hvordan man anskaffer det. Her kan dansk træemballage hjælpe. Så kan du få enten standardstørrelser på din emballage, eller man kan få lavet træemballage der passer til helt specifikke mål. Dertil er ingen opgaver for store eller for små, og det er ikke bare en miljøvenlig proces, det er også nemt. Så der er ingen undskyldninger for ikke at begynde at anvende træemballage til sine varer, og dermed være mere bevidst om CO2 og miljøvenlighed. Så det er bare om at komme i gang, hvis man er en virksomhed der transporterer eller sender varer rundt, uanset om det er korte eller lange distancer. Træemballage er den miljøkorrekte vej frem.

latest articles