spot_img
ForsideNyhederneBitdefender SMALL OFFICE SECURITY - Derfor er det pengene værd

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY – Derfor er det pengene værd

Vi lever i en verden, hvor mere og mere foregår via internettet. Derfor er der også flere og flere, der forsøger at tjene penge på at gå ind og finde dine private oplysninger, hacke din computer eller på anden vis gøre skade herigennem. Det er særligt en fare for virksomheder, hvis der er nogen, der vælger at hacke sig ind i deres system, og det kan tage lang tid at få det op at køre igen. Det er rigtig træls, at blive fanget i. Har du en lille virksomhed, så kan du derfor vælge at beskytte dig selv mod hackerangreb med Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY.

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY er netop udviklet med henblik på mindre forretninger, og det kan være din hjælp til at beskytte dig mod både databrud og sikre dine kunders personlige og økonomiske data. Det giver tryghed for alle.

Hvis du vil blive klogere på Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY, så kan du læse mere her, hvor vi gennemgår det, som du kan få ud af at investere i deres produkt.

Det får du med Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY er en komplet sikkerhedsløsning, der hjælper dig med at beskytte din lille virksomhed imod angreb via internettet.

  • Uovertruffen trusselsregistrering der stopper sofistikeret malware som for eksempel ransomware, der prøver at udnytte din virksomhed.
  • Lys på systemressourcerne, så produktiviteten ikke påvirkes af systemafmatning. Det vil sige, at du stort sey ikke mærker, at systemet kører i baggrunden på din computer.
  • Nem installationsproces og nem administrering af programmet. Det kræver ikke vilde IT-færdigheder at beskytte sig selv mod angreb. Grænsefladen er både intuitiv og brugervenlig, så det er let at administrere, konfigurere og installere efter dine forretningsbehov.
  • Undgå lækage af videoopkald, og få besked, hver gang apps forsøger at få adgang til enten dit webcam eller din mikrofon. Du har altid mulighed for at blokere uautoriseret adgang.
  • Sikker netbank hvilket giver sikre transaktioner. Det er muligt, da dine betalinger bliver behandlet i en dedikeret browser, så både svindel og tyveri af økonomiske data forhindres. Det er vigtigt som lille virksomhedsejer, da kunderne jo skal stole på både jer og jeres system.
  • Ubegrænset support. Du kan altid få fat i en af ingeniørerne på vagt og modtage support til dig og dit team.

Dine muligheder

Hvis du har besluttet dig for, at Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY er det rigtige valg, så har du flere muligheder, som du kan vælge imellem. Du kan nemlig både vælge en pakke, der dækker over 1 år, 2 år eller 3 år, og du kan også vælge, om du vil have dækket 5 enheder, 10 enheder eller 20 enheder.

Hvis du endnu er i tvivl, så kan du altid benytte dig af den 30 dages prøveperiode, som de tilbyder. Her får du en bedre fornemmelse af, hvad du egentligt får for dine penge, og dermed bliver det nemmere at vurdere, om det er noget, som du har brug for eller ej.

latest articles