spot_img
ForsideNyhederneBeskyt din digitale privatliv med Avast BreachGuard

Beskyt din digitale privatliv med Avast BreachGuard

Avast BreachGuard er til dig, der vil beskytte din online information fra databrud og indsamling af din data af tredjeparter. I den digitale tidsalder har der aldrig været mere rift om personlige data. Derfor er data bliver mange penge værd for firmaer, der vil ramme forbrugerne.

Hvis du er bekymret for dine personlige informationer på nettet, og hvordan de bliver behandlet, så bør du overveje Avast BreachGuard. Her kan du selv holde øje med brud på dine data hele døgnet rundt, du kan indsamle dine personlige information, der ligger rundt på nettet, og du kan få råd og vejledning om sikring af privatlivet fra Avast.

Avast BreachGuard er en virkelig smart platform, hvor du nemt kan holde øje med din data og beskytte det fra hackere og ikke mindste fra tredjeparter, der vil købe din personlige information. Det er super smart i en tid, hvor alle er ude efter dine personlige data, og hvor behovet for at beskytte den data kun stiger.

Din information kan blive solgt eller stjålet

De såkaldte data brokers er firmaer, som er interesserede i at købe din information fra andre firmaer. Så når du lægger information ud på nettet, kan det sagtens være, at det bliver solgt videre. Det kan du forhindre med Avast BreachGuard. Det kan også være, at det er hackere, der stjæler din data på anden vis. Det er utroligt svært at fjerne information, der allerede ligger på nettet. Derfor skal man først og fremmest overveje, hvad man lægger ud på internettet.

En platform, der giver overblik

Avast BreachGuard er nemlig en platform, som gør det nemt og overskueligt at få overblik over dine personlige data. Her får du blandt andet vist en score over dit hvor private dine private oplysninger egentlig er. Det vil sige, hvor meget af det, den data ligger tilgængelig for firmaer og hackere. Samtidig kan du altså via denne platform holde øje med, hvorvidt der er nogle, der forsøger at tilgå dine privat oplysninger. Du kan via platformen også få råd til, hvordan du bedst selv beskytter dit privatliv på nettet.

latest articles