spot_img
ForsideNyhederneAnmeldelse af Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy 2021

Anmeldelse af Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy 2021

Crash Bandicoot – det velkendte og højtelskede pungdyr – er tilbage! Og hvis du troede, at han var pungdyret over dem alle før, så bare vent! Nu er han større, stærkere og mere klar end nogensinde før til at tage en svingom i N. Sane Trilogy.

Genoplev alle dine yndlingsøjeblikke fra Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot™: Warped. Den eneste forskel er den fuldstændig remastered grafik, der gør oplevelsen bedre end nogensinde før.

Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy er udviklet af Vicarious Visions, Toys for Bob og Iron Galaxy, og det kan bruges på platformene PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One og Microsoft Windows.

Du kan læse mere om Crash her, og du kan læse flere guides hos Mjukvara.se.

Historien bag Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy blev skabt på basis af den kærlighed, som mange i alderen 18 år til 49 år havde til karakteren. Men først da en total genstart af Crash kom på banen, var det muligt at tale om, hvordan den elskede karakter skulle leve videre.

Sådan foregår spillet

Hvert spil består af Crash Bandicoot, der krydser forskellige niveauer for at stoppe Doctor Neo Cortex fra at overtage verden – det er en klassisk præmis, der aldrig slå fejl.

Banerne gennemføres via de samme teknikker, som superfans kender fra de tre spil, som trilogien er baseret på. Du besejrer fjenderne ved at bruge spinde- og springteknikker, mens du knuser kasser og samler genstande.

Derudover tilføjer trilogien også nye funktioner på tværs af de tre spil, som du kan få glæde af. Det inkluderer samlede kontrolpunkter, pausemenuer og lagringssystemer. Spillet kommer også med muligheden for at spille som Crash Bandicoots søster, Coco.

latest articles