spot_img
ForsideNyhederne3 gode vaner til at styrke din chance for at blive succesfuld...

3 gode vaner til at styrke din chance for at blive succesfuld entreprenør

Der er mange, der prøver, men der er få, der bliver det. Vejen hen til at blive selvstændig og succesrig entreprenør eller iværksætter er benhård, og det er ikke alle, der klarer den.

Men lad dig ikke slå ud af det. Meget ofte handler succes om, hvilke vaner det er, der styrer én i ens hverdag.

Læs her om tre gode vaner, som kan styrke dine chancer for at blive succesfuld entreprenør.

Indsaml (og gem) dyrebar viden fra internettet

Du bør vide mere om den branche, som du gerne vil skabe en virksomhed indenfor – og meget af denne viden kan du finde på nettet.

På sider som Fremtidensbygg.no kan du kan for eksempel lære mere om boligbyggeri og arkitektur og det er derfor oplagt at følge med på sådanne sider, hvis du gerne vil være entreprenør indenfor byggeverdenen. Her kan du læse mere om det allernyeste indenfor byggeverdenen, som for eksempel hvilke nye byggerier, der bliver lavet, hvem der sponsorer dem og hvorfor.

Du kan samtidig efter et stykke tid begynde at genkende forskellige navne på indflydelsesrige mennesker indenfor byggeverdenen, som det kan være relevante for dig at kende til. På den måde ved du nemlig, hvem det er, du bør forsøge at skabe en relation til i fremtiden.

Én stor fejl, som rigtig mange nye iværksættere begår, er, at de ikke gemmer den viden de indsamler ét sted. Vores hjerne er generelt meget dårlig til at huske på ting, og det gælder dermed om at indsamle denne viden i et ekstern ”videnskatalog”.

Skriv notater om alt hvad du lærer og gem disse i et bestemt system, som du føler dig komfortabel med at bruge og slå op i efter behov. Det kan enten være fysisk eller digitalt.

Lav en fast arbejdsrutine

Det er vigtigt at have en fast arbejdsrutine, så man altid får noget arbejde for hånden – også selvom man ikke lige er i humør til det den dag. For du vil få sådan nogle dage. Dage hvor du tvivler på dine egne evner, og hvor du ville ønske, at du bare havde et almindeligt arbejde, hvor andre fortalte dig præcis, hvad det var du skulle gøre.

En fast arbejdsrutine kan få dig igennem sådanne lidt svære dage og sørge for, at du stadigvæk tager aktive skridt mod dit mål, når motivationen fejler.

Mental og fysisk sundhed

Når man er entreprenør, så er man sin egen chef, men man er også sin egen (og eneste) arbejder. Det betyder også, at det arbejde, der bliver lavet, er en direkte refleksion af dig. Det er derfor vigtigt at sørge for, at man altid er ved godt mentalt og fysisk helbred, så ens arbejde kan blive så godt som muligt.

Sørg for at få rigelig med motion og sund mad, men overvej også at tage kosttilbud. Læs mere på BCAA-Guide.dk om hvilke slags kosttilskud du bør tage. Med kosttilskud er du sikker på at få alle de nødvendige vitaminer, som din krop har brug for – og når kroppen er glad og rask, så bliver det også en del nemmere for dig at arbejde.

latest articles