spot_img
ForsideNyhederneSådan optager du en Disney Plus film gratis

Sådan optager du en Disney Plus film gratis

Disney Plus er den nye og meget populære streamingtjeneste fra Disney. Her kan du både se de gamle og de nye film fra Disney – og nu kan du endda tage filmene med på farten.

Du kan nemlig nemt og hurtigt komme i gang med at downloade film og videoer fra Disney Plus ved hjælp af softwaren Audials Movie.

Hvis du vil vide, hvordan du nemt og hurtigt optager film, så du kan tage dem med på farten og se dem offline, så kan du blive klogere her. Følg blot de tre trin, og så er du i gang.

Trin 1: Download og installer Disney Plus optageren ”Audials Movie”

Det første trin til at optage Disney Plus film gratis er at downloade og installere Windows Softwaren Audials Movie. Softwaren er gratis, og det kræver ingen registrering af en bruger – og så kan du altid afinstallere softwaren igen, hvis du ikke er tilfreds.

Audials Movie er den mest kraftfulde Disney Plus optager på markedet og den tilbyder høj kvalitet, tilgængelighed og anvendelighed.

Trin 2: Åben og afspil filmen i Disney Plus

Skift til videostreaming sektionen i Disney Plus optageren.

Klik på flisen eller knappen med Disney Plus. Herefter vil der poppe et lille optagevindue frem, hvori du finder nogle instruktioner. Følg de instruktioner, der bliver givet.

Åben Disney Plus i enten en Chrome, Firefox eller Edge Web browser. Vælg den film, som du gerne vil optage.

Optagelsen af filmen vil starte så snart du begynde filmen. Du skal blot sørge for, at filmen spilles i dens originale størrelse, da det giver den bedste mulige kvalitet. Du kan hele tiden følge med i, hvor langt du er kommet i optagelse. Det vil blive vist i kontrolvinduet.

Trin 3: Disney Plus optageren gemmer automatisk videoen

Når optagelsen af filmstreamingen er færdig, vil videoen automatisk blive gemt og overført til din Audials playliste til højre på din skærm og dermed er den også gemt på din enhed.

Du kan optage skærmoptagelser af Disney Plus i filformater som MP4, WMV, AVI og 3GP, men også mange andre.

Efterfølgende vil Audials Windows Software tagge filen med navn og så videre, så du kan finde den igen. Og nu kan du afspille videoen med Audials eller ”trække” den ind i en anden app. Du kan også åbne Windows Explorer og eksportere den, så du kan få den på samtlige af dine enheder – det er særligt en god ide, hvis du gerne vil have filmen med på en rejse.

Derfor er Audials Movie det rigtige valg

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan få adgang til Disney Plus filmene offline, men Audials Movie er det rigtige valg. Her får du en god oplevelse og dine film bliver altid i god kvalitet.

Desuden optager softwaren med en hastighed, der er dobbelt så hurtig som selve filmen, uden at det går ud over kvaliteten. Hvis ikke du har tid til at se en hel film igennem – hvilket du jo altid kan gøre samtidig – så kan du sætte hastigheden op og få det overstået nemt og hurtigt.

Og du kan komme i gang i dag. Download og optag med Audials Movie. Det er nemt, hurtigt, super praktisk og også helt gratis.

Download programmet via dette link

latest articles