spot_img
ForsideNyhederneAnmeldelse af Audials Movie 2021

Anmeldelse af Audials Movie 2021

Audials Movie er det perfekte program til at downloade online film og medier, så du har dem tilgængelige på din pc eller en anden mobil enhed helt gratis.

Det kan bruges til en lang række online tjenester, der streamer film, tv-serier, tegnefilm, tv-udsendelser og meget mere, så du kan downloade det nyeste indhold.

Det kan Audials Movie

Audials Movie har mange spændende features, som du kan få stor glæde af, hvis du er vild med film. De forskellige features inkluderer:

Video Manager

Video manager er en Audials Movies smarte features. Det er en filhåndtering og tag-editor til at organisere dine medier på din pc, i skyen og på dine mobile enheder, så du altid kan finde frem til lige netop det, som du skal bruge.

Overfør film til dine enheder

Audials Movie gør det også muligt at overføre film til alle dine enheder. Du kan både administrere skylagring og overføre dine medier trådløst til smartphones eller en iPad eller tablet, så du altid har dine film med dig på farten og kan se dem, hvor end du befinder dig.

Det er især en praktisk funktion, hvis du er på vej ud at rejse og gerne vil se en film offline på flyet eller i bilen.

Optag til videoopkald

I en tid hvor vi skal holde os hjemme og holde afstand til hinanden, er Zoom blevet et utroligt populært medie, som mange bruger til at kommunikere både på tværs af kollegaer på en arbejdsplads, men også i en undervisningssammenhæng.

Med Audials Movie kan du optage dine videoopkald på Zoom – husk selvfølgelig at få tilladelse først, men det kan være en super god idé, hvis du for eksempel modtager undervisning via zoom og gerne vil kunne gå tilbage og se, hvad din lære sagde om noget helt specifikt.

Brænd cd’er og dvd’er

Du kan brænde cd’er og dvd’er med Audials Movie. At brænde cd’er og dvd’er har en negative tone til sig, men i virkeligheden er det blot en både, hvorpå du opretter en sikkerhedskopi for dine forskellige filer, så de ikke går tabt ved et uheld.

Konvertér videofiler

Med Audials Movie kan du konvertere dine videoer til alle formater, og på den måde er det altså muligt at afspille videoerne på enhver af dine andre enheder foruden din computer.

Et sikkert køb

Når du køber Audials Movie, så er det både risikofrit og med en garanti, der giver dig pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Du kan downloade din udgave her: Tunebite.co.uk.

Når du køber online, er det sikkert og hurtigt. Hvis ikke du er tilfreds med produktet, så kan du få alle dine penge tilbage indenfor 14 dage, helt uden at der bliver stillet spørgsmål.

Hvis du ingen erfaring har med produktet, så kan du dog med fordel afprøve den gratis demo-version først og på den måde få en idé om, hvorvidt det er noget for dig. Takket være garantien, der giver dig pengene tilbage, kan du dog også blot prøve den fulde version til at begynde med.

latest articles