spot_img
ForsideNyhederneGør fredag aften mere spændende – spil på Vild med Dans

Gør fredag aften mere spændende – spil på Vild med Dans

Hvis du er tvangsindlagt til at se Vild med Dans hver fredag aften sammen med kæresten – eller er du måske selv kæresten, der tvangsindlægger din bedre halvdel – så er der råd for at gøre aftenen lidt mere spændende for jer begge. Det er der også, hvis du blot ønsker at tjene lidt penge på fredagsunderholdningen.

Et bredt udvalg af bookmakere tilbyder nemlig, at du kan spille på Vild med Dans. Det værende sig alt lige fra, hvem der ryger ud af programmet som den næste, til hvem der kommer i omdans, hvem der ender med at vinde programmet og meget mere.

Det kan umiddelbart virke svært at vide, hvor man skal sætte sine penge på et underholdningsprogram som Vild med Dans, men her er som nævnt råd at hente. Internettet tilbyder masser af hjælp hertil. Ikke mindst bettingsider som BetXpert gør meget ud af denne slags væddemål. Her er der dygtige eksperter samt brugere af siden, som hver uge finder de bedste spil.

Seernes bedømmelse kan hjælpe dig

Én ting er, hvad du og din kæreste synes om danserne i Vild med Dans. Hvis du vil spille på programmet, kan det også være en fordel at vide, hvad andre synes om deltagerne og deres dans. I den sammenhæng kan det være en fordel at se Billed Bladets ugentlige afstemning, hvor seerne vurderer, hvem der gjorde det bedst i ugens program. Det kan måske give dig et fingerpeg om, hvilke dansepar der er populære, og hvilke der er knap så populære.

Ligeledes kan du på Realityportalen se, hvem brugerne tror, der bliver stemt ud i det kommende program. Det kan også give et godt hint om, hvem andre seere holder med. Det kan alt sammen være nyttig viden, når du skal sætte dine sparekroner på en vinder eller en taber.

En kombination af sider som eksempelvis BetXpert og diverse brugerafstemninger kan med andre ord give dig en fordel, hvis du beslutter dig for, at du vil have lidt ekstra spænding på din fredag aften. De samme råd gælder i øvrigt i de måneder, hvor Vild med Dans ligger stille. Det er nemlig også muligt at spille på programmer som eksempelvis X-Factor og Danmark Har Talent.

latest articles