spot_img
ForsideNyhederneFå tilskud til dit gasfys

Få tilskud til dit gasfys

Står du og overvejer at anskaffe dig et gasfyr, så er der nogle ting, du bør overveje. Der findes nemlig forskellige typer gasfyr, som du kan vælge imellem.

Primært er der tale om de traditionelle gasfyr, og så de nyere og mere moderne gasfyr, der drives af naturgas. Med disse modeller har der været nogle uheld, som det kan være værd at sætte sig en smule ind i, dog ikke nogen, der har været værre, end at fagfolk har kunne tage ud til ejeren og løse problemet.

Dog er der nogle sikkerhedsmæssige forholdsregler, som du kan gøre dig, hvis du anskaffer dig et gasfyr. Til trods for de sikkerhedsmæssige grunde til at vælge et traditionel gasfyr, så er der både økonomiske og prismæssige grund til at vælge naturgas.

Læs meget mere om gasfyr her, hvis du vil blive en smule klogere på konceptet.

Vedligeholdelse af gasfyret

Hvis du anskaffer dig et naturgasfyr, så skal du holde øje med det, så du er sikker på, at det fungerer, som det skal, og så er det også vigtigt, at du får det tjekket af fagfolk i ny og næ.

Derudover er det også vigtigt, at du husker at fylde vand på dit fyr engang i mellem. Dette er dog ikke kompliceret, da gasfyret er installeret med en hane og en vandslange, der går fra fyret til en vandbeholder. Du åbner blot for hanen indtil gasfyret viser et tryk på mellem 1 og 2 bar. Dette skal desuden kun gøres 1 til 2 gange om året; hvis det skal gøres oftere, så kan du med fordel tilkalde en VVS-mand, der kan undersøge, om det fungerer, som det skal.

Prisen på et gasfyr

Ligesom på mange andre ting, så er der store prisforskelle på de forskellige gasfyr, som du kan få. Og ligesom med alt andet, så handler det ikke nødvendigvis om prisen, men nærmere om dit behov og – i det her tilfælde -s tørrelsen på dit hus.

Dog kan du regne med at skulle betale mellem 17000 kr. og 42000 kr., hvilket er et stort spektrum – igen handler det om behov og hus.

Prisen hænger dog også sammen med mærket og kvaliteten. En god måde at få et overblik over det udvalg, der er på markedet lige nu, er ved at gennemgå en test over de forskellige muligheder. Derudover kan du også snakke med en fagkyndig, hvis du vil have yderligere vejledning i dit køb.

Sådan får du et tilskud

Det er dog ikke kun gasfyr pris, der ligger i den høje ende, men også timelønnen til professionelle arbejdere. Derfor kan det være en god ide at anmode om et tilskud til dit gasfyr, så du kan spare så meget som overhovedet muligt. Et gasfyr er nemlig ikke kun dyrt, når det bliver købt og installeret, det koster også noget hver gang, du skal have en fagkyndig ud for at se, om alt er, som det skal være.

Derfor kan det også betale sig at jagte tilbud og søge om tilbud hos forskellige udbydere af gasfyr, så du har et overblik over dine muligheder.

latest articles