Jesper Buch drømmer om iværksættertempel i gammel postbygning

0
37
Jesper Buch og startup city

Just-Eat stifteren Jesper Buch vil sammen med en gruppe af investorer forhandle det gamle posthus på Frederiksberg til et stort iværksættertempel. Det nye miljø skal bestå af et kontorfællesskab, restauranter og boliger til iværksættere.

Navnet på det måske kommende iværksættermiljø er Startup City. Post Nord lukker ned for deres aktiviteter i bygningen, men planerne kan først færdigbehandles i slutningen af 2018.

“Whatever it fucking takes” – Jesper Buch

Ifølge Berlingske Business har Borgmesteren allerede givet sin velsignelse til projektet. Borgmesteren i Frederiksberg Kommune mener at Startup City, kan være med til at tiltrække virksomheder og vækst til området. Før projektet kan blive til virkelighed, skal der dog de nødvendige kommunale tilladelser til.

Starup City skal tegnes af det internationale danskejet arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen, og der arbejdes ud fra en plan om, at iværksættermiljøet skal stå klar i 2020.

Jesper BuchJesper Buch er bedst kendt som stifteren af en af Danmarks største e-handelssucceser nogensinde, Just-Eat. Han startede virksomheden tilbage i 2000 i en kælder og solgte i 2008 en del af hans aktier i virksomheden til kapitalfonden, Index Ventures. Resten af aktierne blev solgt fra i 2011.

Jesper Buch er involveret i mange virksomheder, men specielt Miinto, som han har co-founded, står ham særligt nær. Han beskriver den hurtigtvoksende online fashion virksomhed som sit hjertebarn og kapitel nummer 2.

Del
Næste artikelUber forbydes i London

Svar

Indtast din kommentar
Indtast dit navn her