spot_img
ForsideNyhederneSådan sparer du penge på indkøb til den store fest

Sådan sparer du penge på indkøb til den store fest

Står du over for en stor fest, som du afholder for venner, familie eller medarbejdere, så kan det godt virke som noget af en mundfuld at skulle handle ind til. Det kan i mange tilfælde også vise sig at blive en dyr fornøjelse, men faktisk kan du selv gøre nogle ting for at spare lidt på budgettet.

Vi giver dig en guide til, hvordan du nemt kan spare nogle penge og få langt mere ud af et budget, som du har lagt for den kommende fest. Vi lover dig, at du får råd til alt det, du har brug for, og måske du endda har lidt tilovers i sidste ende.

Alkohol, chips og sodavand i Tyskland

Måske du allerede har været omkring den dansk/tyske grænse en gang eller to, og hvis du har, så forstår vi dig godt. Nordtyskland har i de sidste mange år været et sandt mekka for folk i Skandinavien og i særdeleshed for danskerne. Her finder du alkohol, sodavand, chips, slik og en masse andre ting til langt billigere priser, end hvad det er muligt herhjemme. En af de store grunde til dette er, at du ikke betaler for pant på dine drikkevarer. Samtidig er der nogle afgifter og gebyrer, som tyskerne ikke skal betale på samme vis, som vi skal i Danmark.

Vælger du at køre til Tyskland, så skal du sørge for at have god plads i din bil. Du kan med fordel tage en trailer med, så du har plads til det hele. Du kan med fordel tjekke en Fleggaard-tilbudsavis hjemmefra, så du har styr på alle deres tilbud. Dog skal du være opmærksom på, at turen derned og hjem også koster penge, og derfor kan det være en god idé at regne på, om det kan betale sig for dig.

Tjek de gode tilbud herhjemme

Hvis du ikke synes, at du har tid til at køre ned forbi grænsen, eller måske det ikke kan betale sig for dig, så kan det vise sig at være en god tidsinvestering for dig, hvis du holder øje med tilbudsaviserne herhjemme. En lang række af de danske supermarkeder udgiver hver uge en tilbudsavis, og er du opmærksom på de gode tilbud, så kan der være mange penge at spare for dig.

På forskellige apps, der har til formål at informere dig og samle alle ugens tilbudsaviser, kan du også vælge dine favoritter, så du nemt kan finde dem hver uge. Det kan være, at du gerne vil læse en netto tilbudsavis hver uge, og på den måde kan du være mere selektiv og spare tid.

Bestil tilbehør online

Når det kommer til pynt, service og meget andet, så kan det også være en fordel at bestille alt dette online. Ofte er der gode tilbud at finde på nettet, eller også kan du være heldig at finde en forhandler, der giver mængderabatter. Samtidig slipper du for selv at skulle lede rundt omkring i de forskellige butikker. I stedet for du det sendt lige til din hoveddør, så du kan bruge tiden på en masse andet.

latest articles