spot_img
ForsideNyhederneLeverandør til medicoindustrien vil reducere CO2-udledningen med 50% i 2030

Leverandør til medicoindustrien vil reducere CO2-udledningen med 50% i 2030

Plast er en uundværlig del af medicoindustrien, men den øgede brug af plast har også en stor miljømæssig påvirkning. Derfor har Carmo A/S, en af de førende leverandører af plastkomponenter til medicoindustrien, taget en ambitiøs beslutning om at reducere CO2-udledningen med 50% i 2030. Men hvordan vil man gøre dette, når plast er en fast del af de komponenter, der produceres? Svaret er, at man vil introducere nye alternativer til plast, samtidig med at man også fokuserer på nye energiløsninger, der ikke bruger fossile brændstoffer.

Implementeringer af alternativer til plast skal sætte kursen

Carmo A/S er engageret i at skabe en mere bæredygtig fremtid ved at implementere alternativer til plastik i deres produktion. Med en stadig stigende bevidsthed om den negative påvirkning, som traditionelle plastmaterialer har på miljøet, ved de om nogen, at det er afgørende at tage ansvar og træffe bæredygtige beslutninger, når man bruger plast i den daglige produktion.

Som led i denne bestræbelse har virksomheden allerede taget flere vigtige skridt mod at reducere deres miljøpåvirkning. Carmo A/S tester og implementerer allerede løbende alternativer til traditionelle plastmaterialer i deres produktion, såsom genanvendelige materialer. Samtidig genbruger de overskudsmaterialer i produktionen for at minimere spild.

Ud med fossile brændstoffer og ind med nye energiløsninger

Et andet område, hvor Carmo A/S også tager ansvar for deres miljømæssige påvirkning af jordens ressourcer, er ved at udskifte energiløsninger, som bruger fossile brændstoffer, med mere bæredygtige energiløsninger. Der er et stort fokus på at gå imod nye og bedre energiløsninger, at det er en af topprioriteringerne i forhold til at minimere CO2-udledningen i 2030. 

Samtidig er der også en høj grad af fokus på at investere i opdaterede maskiner og værktøjer med lavt energiforbrug. De har også taget initiativer til at reducere deres CO2-aftryk ved at optimere deres produktionsprocesser, som sammen med mere genanvendelige materialer og overskudsmaterialer fra produktionen skal give en bedre miljømæssig proces fra start til slut.

Forpligter sig til Parisaftalen og vil stræbe efter to af FN’s Verdensmål

Som et bevis på målet om at reducere CO2-udledningen i 2030 og deres arbejde med en mere miljømæssig produktion har Carmo A/S valgt at forpligte sig til at opfylde de mest ambitiøse mål i Parisaftalen. De fokuserer også på to af FN’s Verdensmål (8.4 og 9.5) for at øge effektiviteten i brugen af ressourcer og reducere klimaaftrykket.

Disse initiativer viser dermed deres seriøse tilgang til bæredygtighed og miljøvenlige forretningspraksisser. Deres mål er nødvendige for at tackle klimaforandringerne og bevæge sig mod en mere bæredygtig fremtid.

latest articles